Vés al contingut

Qui som?

Som un grup de pares, alumnes i professors que no volem quedar-nos de braços plegats davant la situació per la que passa actualment l’ensenyament públic. Considerem que ara és  moment d’actuar i reivindicar l’escola pública, perquè és l’escola de tots i per a tots. Perquè els nostres serveis públics poden necessitar millores  i reformes, però el que no es mereixen de cap de les maneres és la campanya de desprestigi de la que són víctimes.

Considerem que, malgrat la manca d’inversions, els serveis públics  són l’eix vertebrador de la nostra societat. Eduquen la ciutadania.  Permeten el desenvolupament del potencial de creativitat que té tot esser humà. En definitiva, ofereixen seguretat i protecció  als ciutadans garantint la necessària cohesió social.

Si fem cas als entesos,  l’Estat del Benestar contribueix a l’eficàcia econòmica del país. Mantenir i enfortir la despesa social i la provisió  de bens i serveis de benestar, no és només una qüestió de preferència ètica  sinó que, a més, és la millor manera d’apostar per un major dinamisme econòmic  i per una major capacitat de generar feina.

Justificades com l’única mesura possible i acompanyades, com hem dit abans, d’una intensa campanya de desprestigi de la cosa pública les tan famoses retallades  ja han començat i de ben segur aniran a més. És davant d’aquesta realitat que hem decidit posar-nos  en marxa i mobilitzar-nos en defensa d’allò que és nostre i tan ha costat d’aconseguir.

Si també estàs preocupat per l’educació i vols defensar l’escola pública,  t’esperem!!!

5 comentaris leave one →
 1. plataformaendefensadelescolapublica permalink*
  22 Desembre 2011 10:50 am

  Una altra manera de fer les coses és possible. No és cert que l’única manera de sortir de la crisi és retallant serveis públics. S’han de cercar alternatives. Augmentar el nombre d’alumnes per aula i reduir el nombre d’especialistes que atenen als nostre fills i filles no és la manera per a formar ciutadans de primera. Per afrontar el futur amb garanties, una educació de qualitat i digna per a tothom és imprescindible. És hora d’actuar ja. Fem-nos sentir. Participa!

 2. Edna permalink
  9 gener 2012 5:43 pm

  Pels passadissos l’alumnat comenta l’iniciativa de fer una vaga en contra del fred que hi ha a les aules i atot el centre. Si som sincers és molt difícil fer classe a 12º, però abans de prendre qualsevol decisió vull convidar a tot aquells companys que estem a l’ institut a la reunió que fa la plataforma el 19 de gener a les 20.00h en el mateix centre abans d’intentar organitzar per la seva conta qualsevol proposta ja que fent pinya podrem arribar més enfora. Es preocupant el que està passant, però encara ho és més el que està per passar.

 3. Lluís Seguí permalink
  31 Mai 2012 2:31 pm

  Sóc un dels representants del grup de persones interessades en millorar la FP i sobretot perquè a Menorca hi hagi una continuïtat d’ aquests estudis que actualment no es corresponen. Menorca necessita més formació,ja que la poca que tenim és precària i no s’ajusta a les necessitats de l’illa. Hem fet entrega de signatures i cartes a la conselleria d’ educació i també tenim un grup al facebook amb 3400 persones que ens segueixen. No ens donarem per vençuts! Però necessitem el suport de tothom: pares, mares, professorat docent i persones en general. La FP és el futur per sortir de la crisi, a Europa aquests estudis estan molt valorats, en canvi , a Espanya sempre ha estat una educació de segona categoria. Demanem que com a mínim ens deixin cursar estudis a distància o fer agrupacions modulars.M’ agradaria que ens ajudessiu a lluitar. Partits polítics de l’oposició ens intenten ajudar al parlament i també he parlat amb alguns tècnics. Agrairia que us posesiu en contacte en mi. Gràcies. El meu correu és xaloc03@hotmail.com

  • plataformaendefensadelescolapublica permalink*
   2 Juny 2012 8:53 am

   Hola Lluís, dilluns dia 4-6-2012 tenim la pròxima reunió de la Plataforma a E.P Verge del Carme a les 19 h. Seria una bona ocasió per contactar amb els components de la Plataforma i que puguis explicar les vostres reivindicacions.
   Salutacions

 4. Ana permalink
  20 Setembre 2013 7:14 am

  Bon dia, avui divendres dia 20,a les 18:00h hi ha convocada concentració a Sant Lluís, a la plaça de l’ajuntament.
  Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: