Vés al contingut

Bauzá: “Els que protesten per l’educació són minoritaris”

23 Octubre 2013

ARABALEARS

El president assegura que s’ha fet feina amb la comunitat educativa i que només una part s’oposa al trilingüisme, mentre que el seu homònim madrileny diu que cal “escoltar els pares”

JAUME PERELLÓ

Tot i l’èxit de la vaga i de les mobilitzacions ciutadanes, el president José Ramón Bauzá ha afirmat avui migdia que els que s’oposen frontalment al seu projecte educatiu “són minoritaris”. En concret, el president ha dit que “no és cert” que no s’hagi consensuat i treballat amb la comunitat educativa, referint-se al TIL, i que ja s’aplica als centres privats sense problemes. Bauzá ha rematat la seva afirmació dient que els que s’hi oposen és perquè defensen la “immersió, i la imposició”.

Aquestes paraules del president Bauzá responien a una qüestió plantejada pel diari ARA Balears durant la roda de premsa conjunta amb el president de Madrid, sobre les reformes educatives fetes a aquella comunitat, que va impulsar la introducció de l’anglès. Ignacio González ha dit que ho varen fer de manera pilot a 26 centres i que, tot i així, hi hagué “resistències que a poc a poc s’han hagut de vèncer”. Però el més important, en opinió del mandatari popular, “és tenir en compte els pares. La seva col·laboració i opinió és fonamental i per tant se’ls ha d’escoltar”, ha assegurat.

 

Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: