Vés al contingut

El comitè de vaga denuncia que Educació no els convoca per continuar negociant

8 Octubre 2013

ARABALEARS

L’Assemblea de Docents i CCOO critiquen “l’estratègia de dilació” del Govern en les converses

ARA BALEARS 

Palma | Actualitzada el 08/10/2013 14:03

 

L’Assemblea de Docents i el sindicat CCOO han denunciat que aquest migdia que la Conselleria d’Educació encara no els ha convocat a la reunió per continuar les negociacions arran del conflicte educatiu tot i que ahir dilluns els havia comunicat que parlarien avui a les 17.00. Segons l’Assemblea de Docents, tampoc no han rebut “cap proposta dels temes per negociar en cas que hi hagués reunió”.

“Criticam l’estratègia de dilació i poca voluntat negociadora manifesta després de 40 hores de reunions sense haver avançat una passa”, afirmen des de l’Assemblea. Asseguren que l’actitud del Govern “mpedeix el retorn a la normalitat als centres”, sobretot pel que fa al decret del Tractament Integrat de Llengües, “que a hores d’ara està envoltat de dubtes i llacunes legals”. També denuncien que, a causa del bloqueig de les negociacions han demanat la intermediació del Departament de Pedagogia de la UIB “i tampoc els sembla bé”.

Des de CCOO avisen que “les negociacions estan absolutament congelades i la única estratègia que dur a terme la Conselleria és la de ‘dilatar’ per aconseguir el cansament dels comitès de vaga i per esgotar la paciència de tota la comunitat educativa” i que, si continua aquest “clima d’immobilisme i de desacord no s’arribarà mai a poder donar normalitat respecte als projectes educatius lingüístics a aplicar a cada centre”. Per això recomanen a escoles i instituts que demanen als inspectors la notificació escrita de quins són els projectes lingüístics que s’han d’aplicar a cada centre.

Veure font

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: