Vés al contingut

L’Assemblea de Docents de Mallorca acorda suspendre la vaga indefinida

4 Octubre 2013

ARABALEARS

La suspensió és provisional i la protesta no s’ha desconvocat. Encara manca saber què han decidit les assemblees d’Eivissa i Menorca, que es reuneixen demà dematí

ARA BALEARS
 
L’Assemblea de Docents de Mallorca, reunida a Porreres, ha acordat aquest horabaixa suspendre de manera temporal la vaga indefinida -no desconvocar-la-, encara no ha acordat a partir de quan farà efectiva aquesta mesura. Tot i que manca saber els resultats de les altres illes, a Mallorca s’han mostrat a favor de deixar l’aturada provisionalment 143 dels 156 centres educatius.

Les assemblees d’Eivissa i de Menorca es reuneixen dissabte dematí. El comitè de vaga, quan tingui el resultat de totes les assemblees, decidirà com s’actua i, si es suspèn la vaga, a partir de quan es farà efectiva l’aturada. El portaveu de l’Assemblea de Docents, Guillem Barceló, ha afirmat que “s’ha pres aquesta decisió perquè a partir d’ara qui s’ha de desgastar és el Govern i no les famílies”. El portaveu de la Federació d’Associacions de Pares, Jaume Ribas, entén que davant la “posició immobilista i irresponsable” la decisió dels mestres i professors és “una mostra de responsabilitat” que els pares agraeixen.

La proposta de CCOO

El sindicat CCOO havia presentat una proposta en favor de la suspensió temporal perquè creu que una “treva” a la vaga indefinida de l’educació pública i concertada de les Balears és, després de tres setmanes d’activitat, la “posició més responsable per reconduir l’estratègia del conflicte”.

Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: