Vés al contingut

Com pot ser un inici de curs normal?

3 Setembre 2013

menorcaConDiario (1)

 

 

OPINIO

Tot i que es pugui pensar que aquest inici de curs escolar es portarà amb normalitat, els membres de l’equip directiu de l’IES Cap de Llevant volem manifestar que aquest inici es podrà considerar de tot, manco, normal.El nostre director Jaume Bonet Florit es troba immers en un procés immerescut, sota una inhabilitació cautelar de funcions i retribucions de tres mesos, i tot, per fer escrupolosament bé la seva feina. De no haver-hi cap novetat de forma prèvia, el nostre director no es podrà incorporar al centre fins a principis del mes de novembre.

La figura del nostre director i, sobretot, la seva experiència és cabdal per al normal i bon funcionament d’un centre amb el volum i la complexitat de l´IES Cap de Llevant: gairebé 1.000 alumnes, més de 110 professors/es i personal no docent, estudis d’ESO, batxillerat, formació professional, ensenyaments esportius de règim especial, un gran ventall de programes en marxa, coordinacions amb nombroses institucions, multitud de processos administratius a dur a terme…

Encara que el nostre director no és al centre, desenvoluparem la nostra tasca com pertoca, que és com l’hem feta sempre. Això sí, farem la nostra feina indignats per una situació que consideram, i, no ens cansarem de dir-ho injusta.

No serà un inici de curs normal, en aquest centre falta un bon professor i un bon director, en Jaume no és amb noltros. Demanem la seva immediata reincorporació.

Equip Directiu
de l’IES Cap de Llevant

Maó

 Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: