Vés al contingut

Exigim una rectificació . IES Joan Ramis i Ramis de Maó

3 Agost 2013

menorcaConDiario (1)

 

 

OPINIÓ

 

Els sotasignants, professors de l’IES Joan Ramis i Ramis, reunits amb data 2 d’agost de 2013, volem manifestar: 

1. El suport a la nostra directora i el reconeixement a la seva tasca continuada de compliment de la normativa vigent i la seva actitud oberta, democràtica i dialogant. 

2. Que les preses de decisió en un centre escolar no corresponen de forma unilateral als òrgans de govern unipersonal, entre ells el del director o directora sinó que estan sotmeses als òrgans col·legiats i de coordinació  que estableix la legislació actual. Entre els primers, el claustre i el consell escolar, integrat per representats de tota la comunitat educativa (pares, mares, estudiants, professors, personal no docent i representants de l’Ajuntament).  El consell escolar és el màxim òrgan decisori del centre i responsable de l’aprovació i modificació dels projectes educatius i dels projectes lingüístics del centre.

3. Que el centre va elaborar un projecte TIL realista d’acord amb els recursos de què disposa i atenent als criteris pedagògics i curriculars del projecte educatiu del centre, que va tenir un informe favorable de la Comissió TIL de la Conselleria, tal com queda argumentat i justificat al document adjunt aprovat pel Consell Escolar dia 30 de juliol de 2013. 

4. Que les mesures aplicades per la Conselleria d’Educació són absolutament injustificades i arbitràries i demostren un total desconeixement del funcionament i organització d’un centre educatiu.

Per tot això, exigim la immediata rectificació de la Conselleria i la restitució del seu càrrec als directors expedientats. 

A la pàgina web del centre http://www.iesjoanramis.org es pot consultar el document esmentat en el punt 3.

Brigitte Sintes Sintes
Cap d’estudis de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó
Joana Villalonga Florit
Secretària del Centre
i 71 signatures més

Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: