Vés al contingut

Els directors de Secundària de Menorca diuen que han complert “la llei”

2 Agost 2013

logo

 

 

 

dBalears | 02 agost 2013

L’Associació de directors d’ensenyament secundari de Menorca, ADESME, davant la decisió presa per la consellera d’Educació, Cultura i Universitats d’obrir expedients disciplinaris a diversos directors i directores de Menorca, assegura que en tot moment han complert amb les lleis i normatives en vigor.

En un comunicat expliquen que “tots els directors de Menorca han seguit les passes necessàries per complir amb el requeriment del secretari d’Educació, Cultura i Universitats de 18 de juliol de 2013, és a dir, han convocat els òrgans competents per a la modificació del Projecte de Tractament Integrat de Llengües, i han proposat les modificacions indicades pel Departament d’Inspecció Educativa”.

Els directius asseguren haver complert la Llei Orgànica d’Educació (LOE) vigent i tota la normativa que la desplega, tant estatal com autonòmica, que estableix que els Equips Directius de centres docents no són competents per a modificar el projecte lingüístic.

Els directius insisteixen que “en cap moment s’ha encarregat explícitament als directors i directores la modificació del projecte lingüístic”.

És per això que consideren “totalment arbitrària la decisió de la consellera, i la presa de mesures cautelars un abús que conculca drets bàsics de les persones”.

Els directors i directores als quals s’està obrint expedients disciplinaris, “estan segurs de l’adequació de les seves actuacions, ajustades en tot moment a normativa, i demanen una tramitació ràpida que allunyi qualsevol dubte sobre les mateixes”.

Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: