Vés al contingut

Educació fulmina tres directors d’escola per negar-se a aplicar el decret de llengüesAr

31 Juliol 2013

Arabalears.cat

Han quedat suspesos de funcions i feina de manera immediata

A. ZURIMENDI 

Palma

La Conselleria d’Educació acaba de comunicar que sancionarà els primers tres directors de centres escolars que s’han negat a aprovar els projectes educatius de l’any que ve sense adaptar-los als criteris del decret de llengües, o sigui, sense rebaixar l’ús del català a l’ensenyament. Concretament, Educació fulmina els directors ‘rebels’, ja que han estat suspesos de funcions i sou amb caràcter immediat.

La Conselleria ha emès una nota en la qual assegura que “lamentablement s’ha vist obligada a incoar un expedient disciplinari als directors de tres centres per desobediència oberta a les ordres o instruccions d’un superior”.
Es tracta dels IES Joan Ramis i Ramis, IES Cap de Llevant i IES Pasqual Calbó i Caldès, tots tres de Maó.

La Conselleria assenyala que els directors, a més de ser funcionaris, i en funció del seu càrrec, són els representants de l’administració educativa als centres i tenen l’obligació de complir i fer complir la normativa vigent.
Segons la Conselleria d’Educació, el seu objectiu és “evitar la inseguretat jurídica que genera el fet que una minoria dels centres educatius balears no hagi aprovat el projecte lingüístic adient, com sí ha fet, a hores d’ara, la gran majoria”.

Aquestes tres escoles no seran les primeres, però, a veure’s afectades per les sancions de la Conselleria, atès que desenes d’escoles arreu de les Illes han enviat projectes educatius sense adaptar al TIL.

Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: