Skip to content

Ja està bé!

14 Juny 2013

menorcaConDiario (1)

OPINIÓ  14-6-2013

Sr Antoni Camps, qui és vostè per criticar la feina desinteressada que fem des de les APIMAS a Menorca?Vostè considera que les APIMAS de Menorca no són representatives. És la seva opinió. Però no sé si sap que estem dintre d’un règim democràtic. El mateix que els dóna a vostès majoria absoluta amb un escàs 24% del cens electoral.
Té raó quan diu: “La comunitat educativa no és el STEI, ni el Moviment de Renovació Pedagògica, ni la FAPMA.” Cert!! No són “sols” aquests, també ho són totes i cadascuna de les APIMAS de Menorca, tots i cadascun dels centres de primària de l’illa, tots i cadascun dels centres de Secundària de Menorca, l’Associació de directors i directores d’educació Secundària de Mallorca i de Menorca, la UIB, filòlegs, pedagogs…, i tots opinen el mateix sobre el daltabaix pedagògic que suposarà l’aplicació del TIL.
Els membres de les APIMAS son elegits pels pares i mares. Per tant, estem totalment legitimats per fer la nostra feina. Pot ser algú no ens hagi votat. Pot ser algú no sigui soci de cap APIMA. Pot ser a algú li agradaria que la ideologia del membres de la seva junta fos diferent. Pot ser. Però tot açò s’arranja votant. Pot ser vostè es trobi més atret per altres règims, però el democràtic és el que tenim ara, i el que ens legitima, tant a jo com a membre de una APIMA, com a vostè.
Vostè no és ningú per qüestionar la legitimitat d’uns pares i mares que fem feina única i exclusivament pel benestar i l’educació del nostres al·lots. Quina legitimitat li dona a vostè mentir quan diu que ningú li ha fet saber d’assemblees ni de reunions per discutir el TIL? Quina legitimitat li dona mentir dient que no ens mou el benefici dels alumnes, sinó el nostre propi interès? Som pares i mares, què creu vostè que pot ser més important per noltros que el benefici dels nostres fills? Els qui formem part de les APIMAS, tenim tot tipus de ideologies, però tots fem feina desinteressadament en hores que manllevem a la família en benefici del nostres fills, i de retruc, a tots els alumnes. Ningú no ens paga amb sobres de diners per posicionar-nos d’una o  altra manera. En canvi vostè si que cobra per fer la seva feina pública. Però, cobra per mentir, insultar-nos, i faltar-nos al respecte?
Cóm que no volem que els nostres fills millorin les competències en anglès? Qui li ha dit aquesta bestiesa? Els mateixos que diuen que els alumnes no s’atreveixen a expressar-se per por de represàlies? Vostè lo que no té és vergonya!! Si en tingués ens demanaria perdó públicament, i acte seguit dimitiria.
El Decret de Tractament Integral de Llengües és una aberració feta amb els peus. Pel futur dels nostres fills és pel que ens preocupem. És tan ple de disbarats sense sentit que podríem omplir tot el diari. Deixeu-me citar un escrit de la FAPA de Mallorca:
“Perquè ho digui un decret…
Un enginyer farà un pont que no sigui segur?
Un metge aplicarà un tractament perjudicial per a un pacient?
Un bomber utilitzarà tècniques insegures a un rescat?
Idò, perquè un docent ha d’aplicar un projecte que perjudicarà l’educació i la formació dels seus alumnes?
I uns pares… deixarien als seus fills travessar aquell pont?
els deixarien en mans d’aquell metge?
Idò, acceptaran que es jugui amb el futur dels seus fills? 
A Anglaterra hi ha una expressió que defineix històries que com aquesta, sense cap sentit, que no porten enlloc: “A rat race” (una cursa de rates). Però recordi Sr. Camps; “The trouble with the rat race is that even if you win, you’re still a rat”. Esper que li basti el nivell B2 d’anglès per entendre-ho. Ah! És veritat, a vostès no els demanen nivell d’anglès per fer política.
No passi pena, sempre ens quedarà Google.

Antoni Payeras Urbina

Pare. Membre de l’AMPA IES JM Guàrdia d’Alaior. Vocal de FAPMA al Consell Escolar de Menorca
Alaior

Veure font

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: