Vés al contingut

Dissabte 9 de juny a Ferreries casserolada i una forta abraçada (carta al Menorca)

7 Juny 2012

La casserolada màxima i una forta abraçada

Dissabte 9 de juny a Ferreries, a les 11 h. Tambors, timbals, trompetes, olles i tians, tots estau convocats a unir-vos solidàriament per protestar en favor de l’educació. Demostrem als nostres governants que de la crisi no se’n surt maltractant les possibilitats del poble sinó essent solidaris els uns amb els altres. Que la nostra solidaritat sigui exemple de la que s’hauria d’exigir a les minories riquíssimes que no només estan al marge de la crisi sinó que a més de provocar-la, se’n beneficien. Demostrem quin és el poder dels ciutadans quan s’apleguen. De la crisi només en sortirem si els ciutadans recuperam la iniciativa i convencem els governs que no poden estar sotmesos al món de les finances.El Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Menorca, que aplega pares, alumnat, professorat, de tots els nivells, i de centres públics i concertats, us crida a fer un acte pacífic però símbol del malestar de la ciutadania per les decisions del govern de girar-se contra el poble que no ha causat la crisi, en tost d’exigir als grans poder econòmics que contribuesquin en la part que els correspon.Dissabte ens afegirem a la moguda que han organitzat totes les APIMA del poble, estau tots convidats a trobar-nos davant l’IES Biel Martí per recórrer els carrers amb la casserolada màxima, passarem pels diferents centres educatius del poble, com a simbolisme del nostre compromís amb ells, del nostre estaló perquè resistesquin i continuïn omplint d’oportunitats la formació dels nostres fills.

Després, tots junts, farem una forta abraçada a l’escola de sant Francesc d’Assís i finalment anirem fins a l’Ajuntament i la plaça de l’OAR per encomanar la nostra reivindicació a tothom que cregui que val la pena treure un poc de coratge per defensar l’educació dels nostres joves.

En un món cada cop més complex, on les minories de poder manipulen les nostres possibilitats, cal estar ben formats per impedir altres crisis i que la nostra democràcia sigui segrestada pels interessos de les finances.

Per tota l’educació, pel futur de tothom!

Veure noticia

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: